F1-formulamatkat ympäri maailmaa

Minne sinä haluaisit mennä?
Alk. Kysy tarjoustamme!

Formulamatkat ympäri maailmaa

Lehtimäki Matkat tekee F1-formulamatkoja yli 15 vuoden kokemuksella! Valmiiden matkapakettien lisäksi toteutamme räätälöityjä matkoja minne tahansa kohteeseen. Kerro meille, mikä olisi sinun tai oman ryhmäsi unelmien kohde, me toteutamme sen.

F1-matka on erinomainen vaihtoehto myös yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat palkita henkilökuntaansa tai neuvotella yhteistyökumppaneiden kanssa tulevista kaupoista. Sidosryhmä- tai palkintomatkat voidaan järjestää sekä opastettuihin kohteisiin kuin omatoimikohteisiin.

Yhdistämällä eri elementtejä perinteisen F1-kisamatkan ympärille matkasta saa rakennettua upean ja mieliinpainuvan kokonaisuuden. Vaihtoehtoja voivat olla mm. vierailu viinitilalla, yhteinen illallinen tietyn teeman ympärillä, vierailu maailmankuululla autotehtaalla tai -museossa, tutustuminen paikalliseen kulttuuritarjontaan tai käynti paikallisessa, kiihkeän tunnelmallisessa jalkapallo-ottelussa.

Matkaan voi yhdistää eri kaupunkeja ja kohteita.

Vuoden 2022 F1-kalenteri on osittain julkaistu (5 kisaa vielä vailla FIA:n vahvistusta) – ota yhteyttä jo nyt, jos haluat varmistaa paikkasi tiettyyn kohteeseen! Katsomoliput menevät usein kuin kuumille kiville, toki huomioiden tänä erikoisena vuonna kisajärjestäjien ja maiden mahdolliset rajoitukset katsojille ja kisakatsomoille.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Lehtimäki Matkat | F1-huumaa

ma – pe 09.00-16.00 | mon – fri 09.00-16.00
Puh. 0207 509 509 | Tel. +358 (0)207 509 509
F1-Huumaa@LehtimakiGroup.fi