F1 Abu Dhabin GP 2022

20.11.2022
Alk. 1698 €

Abu Dhabin Grand Prix

Abu Dhabin GP ajetaan Yas Marinan radalla, joka on sekoitus perinteistä kilparataa ja katurataa. Se sijaitsee osittain satama-alueella ja kaduilla kuten Monacossa. Radan vieressä sijaitsee valtava Ferrari-aiheinen teemapuisto, jossa on muun muassa yksi maailman nopeimmista vuoristoradoista.

Viime vuonna 2021 mitä uskomattomimman kisan ja samalla 2021 maailman mestaruuden voitti Max Verstappen, Lewis Hamiltonin nenän edestä. Miten tänä vuonna käykää kauden päätöskisassa? Yllättääkö Valtteri Bottas ja saamme nähdä siniristilipun liehumassa jälleen korkeimmalla?

Abu Dhabissa idän eksotiikka ja ikivanhat perinteet kohtaavat huippumodernin kaupungin. Säihkyvät pilvenpiirtäjät rakentavat kaupunkikuvaa ja hiekkadyynejä vallataan rakennuksille, kun kaupunki kasvaa vauhdilla. Aavikon keskelle rakennetussa kaupungissa kannattaa panostaa elämyksiin. Maastoautoajelu tai kamelisafari kaupunkia ympäröivillä hiekkadyyneillä onkin kokemus vailla vertaa.

Matkapäivät ke-ti 16.-22.11.2022

Hinta alk. 1.698 €/hlö/2hh

Hinta sisältää
– Finnairin suorat reittilennot Helsinki-Dubai-Helsinki
– lentokenttäkuljetukset Dubaissa
– majoitus kahden hengen huoneessa Hotelli Novotel Dubai Al Barsha ****
– hotelliaamiainen
– kisakuljetukset Abu Dhabin Yas Marinan -radalle lauantaina ja sunnuntaina
– suomalainen matkanjohtaja mukana matkalla

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja lähde mukaan F1-huumaan!

Lehtimäki Matkat | F1-huumaa

ma – pe 09.00-16.00 | mon – fri 09.00-16.00