Rammstein Tallinna 20.7.2022
Alk. risteily 29 €/hlö

Rammstein 20.7.2022 Tallinnan Laululavalla

Varaa pian matkasi huikealle  risteilylle, hinnat alkaen 29 €/hlö.

Hintaan sisältyy:

  • Laivamatkat  Europa-laivalla valitussa hyttiluokassa

Lisämaksusta:

  • Konserttilippu alk. 79,90 € / hlö
  • Ateriat laivalla

Matkaohjelma Rammstein -risteily

Matkustajat saavat laivaliput Lehtimäki Matkojen lähtöselvityksestä (terminaalin 1. krs ) viimeistään 30 min ennen laivan lähtöä. 

1. matkapäivä 20.7.2022

Laiva-aikataulu Europa / Helsinki-Tallinna

  • 15.30 Helsinki, Länsisatama terminaali 1
  • 18.30 Tallinna, D-terminaali

Keikka alkaa Tallinnan Laululavalla klo 21:00.

Keikan jälkeen laivaannousu klo 01.00 asti.

2. matkapäivä 21.7.2022

Mahdollisuus käydä Tallinnassa klo 8:00 alkaen.

Laiva-aikataulu Europa / Tallinna-Helsinki

  • 12.30 Tallinna, D-terminaali 
  • 16.00 Helsinki, Länsisatama terminaali 1

 

 

Europa goes Rammstein!

Europa on Itämeren suurin ja monipuolisin viihdekeskus, joka tarjoaa jokaiselle vieraalle parastaan. Lukuisat ravintolat, ostosmahdollisuudet ja palvelut nostavat erikoisristeilytunnelman kattoon!

Ruoka ja juoma

Valitse Europan monipuolisesta ravintolatarjonnasta mieluisesi: perinteinen Grande Buffet ruokajuomineen, rentoa italialaista ruokaa Tavolàta Ristorante Italianossa tai mutkattomasti Grill Housessa. Fast Lane -ravintolan kokki taas valmistaa maistuvat annokset ripeällä tahdilla. Kahvia ja suolaista ja makeaa pientä syötävää löytyy Coffee & Co. -kahvilasta. Tutustu laajaan olut- ja siiderivalikoimaan uudistetussa Sea Pub:ssa tai kulmabaari Corner Bar:ssa. 

Viihde

Risteily Europalla on sananmukaisesti viihderisteily. Toinen toistaan upeammat artistit ja valovoimaiset esitykset tarjoavat jokaisella risteilyllä elämyksiä. Ocean Clubissa tanssit eri bändien ja -artistien säestyksellä ja baarimestarit loihtivat upeita juomia myös erityistoivomustesi mukaan. Moonlight Bar & Discossa tanssit uusimpien listahittien sekä vanhojen kestosuosikkien vauhdittamana huippu-DJ:n tahdissa. Pubissa rennosta meiningistä vastaa trubaduuri ja karaokessa pääset itse näyttämään millainen lauluvirtuoosi olet.

Ostokset
Tax Free Superstore on täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, savukkeet, makeiset ja elintarvikkeet. Perfume&Fashion on yhdistetty miesten ja naisten asusteiden sekä tuoksujen ja kosmetiikan erikoismyymälä, josta löydät trendikkäitä tuotteita edulliseen merihintaan. Merkkeinä mm. Superdry, Tommy Hilfiger, Vans ja Desigual. Gift-myymälästä löydät matkamuistojen lisäksi mm. Iittalan ja Marimekon tuotteita ja alati vaihtuvia tarjouksia. Kids & Toys – myymälästä löytyy kaikkea kivaa perheen pienimmille. Myymälän valikoimaan kuuluu runsaasti lasten suosikkileluja tunnetuilta merkeiltä, kuten Lego, Muumi, My Little Pony ja Hot Wheels. Lisäksi lasten vaatteita, kenkiä ja asusteita mm. Lundmyr, Desigual ja Mayoral-merkeiltä. Electronics-myymälästä ostat laadukasta pienelektroniikkaa ja oheistuotteita maahintoja huomattavasti edullisemmin. 

Hytit

 

Executive Suite
Ylellinen 43-46 m2 sviitti 1-2 hengelle 11. Erillinen makuu- ja olohuone. Parivuode ja oma sauna. Hintaan kuuluu virvokkeita ja hedelmiä sekä yön yli kestävillä matkoilla erikoisaaminen Grill House -ravintolassa.

DeLuxe
Uusittu, raikkaasti sisustettu ja viihtyisä 16 m2 hytti kahdelle hengelle 11. kannella. Parivuode, sohva, TV, jääkaappi ja virvokkeita hytissä. Yön yli kestävillä matkoilla erikoisaaminen Grill House -ravintolassa.

A-luokka
Korkeatasoinen 9 m2 hytti 2-4 hengelle merinäköalalla kansilla 5, 9 ja 10. Hyttejä myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

B-luokka
Raikkaasti sisustettu, ikkunaton 9 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5, 9, 10 ja 11.

B2-luokka
Mukava, ikkunaton 7 m2 hytti 1-2 hengelle kansilla 5 ja 9-11. Vuoteet päällekkäin. Hytissä on TV.

C-luokka
Uusittu, ikkunaton 8,1 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 2. Hyteissä on TV.

Family / Perhehytti
Perhematkailuun parasta! Ikkunallisia ja ikkunattomia väliovellisia perhehyttejä kannella 5. Family -hytti varattavissa vähintään 5 ja enintään 6 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia. Koostuu kahdesta väliovellisesta hytistä. Hyteissä on TV.

Allergiahytti
9 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 5. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hyteissä on TV. Hinta valitun hyttiluokan mukaan (A-luokka tai B-luokka).

Invahytti
12,7 m2 hytti 3 hengelle kannella 5. Varusteltu erityisesti liikuntarajoitteisia ajatellen. Hinta valitun hyttiluokan mukaan (A-luokka tai B-luokka). Hyteissä on TV.

Ateriat Rammstein -risteilyllä

Ateriahinnat Europan erikoisristeilyllä Tallinnaan.

Meriaamiainen
€ / hlö
Erikoisaamianen
€ / hlö
Buffet-illallinen
€ / hlö
Lounasbuffet
€/ hlö
Aikuinen     13 € 18 € 34 € 26 €
Nuori 12-17 v     8 € 11 € 16 € 13 €
Lapsi 6-11 v     5,00 € 8 € 11 € 9 €

Hinnat voimassa kun ateria ostetaan etukäteen.

Lasten 0-5v ateriat veloituksetta. Aamiaisbuffet-hintaan sisältyvät vesi, virvokkeet ja kahvi.
Buffet-hintaan sisältyvät ruokajuomat olut, viini, vesi, virvokkeet ja kahvi (juomat hanoista)

Rammstein -erikoisristeilyllä tarjolla myös yöbuffet, sisältää hanajuomat klo 00.30-02.00.

Hinta 26€/aikuinen, 13€/12-17v. ja 9€/6-11v.