Bon Jovi Tallinnassa - hotellimatka

Alk. 125 €/hlö/2hh

Bon Jovi 2.6.2019 Tallinna

Bon Jovin Euroopan kiertue “This House Is Not For Sale”  rantautuu Viroon, Tallinnaan Laululavalle sunnuntaina 2.6.2019. Varaa pian lippusi huikealle matkalle, hinnat alkaen 125 €/hlö/2hh.

Hintaan sisältyy:

 • Laivamatkat
 • Yöpyminen valitussa hotellissa

Lisämaksusta:

 • Bussikuljetukset satamaan, meno-paluu 30 €/hlö
 • Konserttilippu alk. 74 € / hlö
 • Ateriat laivalla

Hotelli Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa

Tasokas hotelli sijaitsee Tallinnan sydämessä. Vanhakaupunki, Toompean mäen historiallinen alue ja keskustan monet kohteet, mm. ostosmahdollisuudet, teatterit ja ravintolat ovat kävelymatkan päässä. Tyylikäs, moderni hotelli. Yhteensä 465 erityylistä huonetta ja huoneistoa, joissa mm. maksuton nopea WiFi-yhteys, kaapelitelevisio sekä kahvin- ja teen keittomahdollisuudet

Osoite: Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, 10149 Tallinna

Sijainti: Keskeinen sijainti, kävelyetäisyydellä vanhastakaupungista.

Huoneet: 465 eleganttia, nykyaikaista huonetta, 4 economy-luokan huonetta, 292 standard-luokan huonetta, 82 superior-luokan huonetta, 6 perhehuonetta, 5 junior sviittiä ja 6 sviittiä. Voit nauttia mukavuuksista, kuten taulutelevisiosta, tallelokerosta sekä maksuttomasta ja nopeasta langattomasta internetyhteydestä. Kahvin/teenkeittomahdollisuus. Huonehintaan sisältyy buffet-aamiainen, vapaa pääsy kylpylään ja hyvin varustetulle kuntosalille.

Muuta: Ravintola Grill250°, Cubano baari, Kahvila Mademoiselle.  Rentoutukseen sports club, allas- ja saunaosasto sekä Wellness Spa.

 

Hotelli Metropol Spa

Metropol Spa Hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa, noin 5 minutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhasta kaupungista. Hotellin toisessa kerroksessa sijaitseva spa- ja wellness-alue, joka on asiakkaiden käytössä seitsemän päivää viikossa.

Osoite: Roseni 9, 10111 Tallinn, Viro

Sijainti: Tallinnan keskustassa.

Huoneet: Huoneluokkia on useita, standard-huoneet ovat kaikki tilavia ja viihtyisiä, vähintään 22 neilömetrin kokoisia. Aamutakit, minikassakaappi ja minibaari. Haluttaessa voi huoneeseen saada silitysraudan ja -laudan. Huoneissa on ilmainen langaton internet-yhteys.

Muuta: Metropol Spa Hotellin ensimmäisessä kerroksessa toimiva 112 paikan ravintola ja aulabaari Nomad tarjoaa hotellivieraille aamiaisen. Urban bar ja Pizzanaut-ravintola. Spassa odottavat neljä erilaista saunaa, allas ja poreammeet. Wellness-alueella voit valita erilaisia kauneus- ja rentoutushoitoja. Puhelin: +372 667 4581, wellness@metropol.ee 

Bussikuljetukset

Lehtimäki Tilausajot Comfort -bussit kuljettavat asiakkaamme luotettavasti satamaan ja takaisin. Hyvät aikataulut ja luotettavat kuljetukset takaavat matkasi onnistumisen. Bussikuljetus varataan etukäteen, lisämaksusta.

PYSÄKKI KELLO
Kuusankoski, Keskusaukion pysäkki 5.30
Kouvola, Matkakeskus 5.45
Kausala, ABC:n pysäkki 6.10
Nastola, Rakokiven pysäkki. 6.35
Nastola, Lehtimäen tilausajopysäkki 6.40
Lahti, Marolankadun turistipysäkki 7.00
Lahti, Launeen Citymarketin pysäkki 7.05
Lahti, Renkomäen ABC:n pysäkki 7.08
Orimattila, Orionaukio 7.30
Mäntsälä, Linja-autoasema 8.00
Helsinki, Länsisatama 9.10

Huomioitavaa:

 • Saavuthan lähtöpysäkille 10 minuuttia ennen lähtöaikaa
 • Bussi kulkee vain niiden paikkakuntien kautta, joilta on tulossa kyytiin etukäteen ilmoittautuneita matkustajia
 • Nimeäthän matkatavarat sisä- ja ulkopuolelta
 • Ilmoita etukäteen erikoismatkatavarat esim. rattaat, rollaattorit.
 • Matkustajan tulee lähteä ilmoittamaltaan pysäkiltä
 • Painorajoitus matkatavaroille ja tuliaisille on 20 kg/matkustaja
 • Bussin tavaratilassa kulkevat tavarat ovat asiakkaan omalla vastuulla

Kuljetus lähtee takaisin 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

Matkaohjelma

Meno 2.6.2019

Bussikuljetuksen etukäteen varanneille kuljetus Helsingin Länsisatamaan, jossa kuljettajamme jakaa laivaliput sekä kaikki muut ennakkoon tilatut liput.

Helsingin satamaan omatoimisesti saapuvat saavat laivaliput Lehtimäki Matkojen lähtöselvityksestä (terminaalin 1.krs ) viimeistään 30 min ennen laivan lähtöä.

Laiva-aikatalu, Tallink Megastar 

 • Helsinki (Länsiterminaali 2) – Tallinna (D-terminaali) 10:30 – 12:30

Majoittuminen 

Kulku hotelleille omatoimisesti.
Hotellivuorokausi alkaa kello 14.00/15.00.

Siirtyminen hotellilta konserttipaikalle ja takaisin omatoimisesti. Tallinnan Laululava sijaitsee noin 5 km keskustasta. Keikka alkaa Tallinnan Laululavalla klo 21:00.

Paluu 3.6.2019

Aamiainen hotellilla. Huoneiden luovutus viimeistään klo 12.00.

Laiva-aikataulu, Tallink Megastar

 • Tallinna (D-terminaali) – Helsinki (Länsiterminaali 2) 13:30 – 15:30

Olethan satamassa viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöä.

Bussikuljetus takaisin lähtöpaikkakunnille lähtee 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

 

 

Tallink Megastar

Laivamatka Helsingistä Tallinnaan ja takaisin taittuu kahdessa tunnissa. Nopea ja upea Tallink Shuttle Megastar vie sinut joutuisasti Tallinnaan ja paluu lähtösatamaan on illalla. Vietä upea, pidempi  lomapäivä Tallinnassa ja nauti viihtyisästä matkasta!

Upea Tallink Megastar

Tallink-laivaston uusin laiva Megastar aloitti liikennöinnin helmikuussa 2017. Turussa valmistettu Megastar on ihmisten, kokemusten ja tarinoiden muovaama. Täynnä innovaatioita ympäristöystävällisemmän tulevaisuuden ja turvallisuuden puolesta, loppuun asti mietittyjä ratkaisuja matkustusmukavuuden takaamiseksi. Megastar on ehkä maailman mukavin pika-alus, se pitää itse kokea ja mielellään monta kertaa.

Matkustusluokat
Monta eri tapaa ja tyyliä matkustaa: Star-luokan uutuutena Sitting Lounge, lisämaksusta Comfort Lounge ja Business Lounge.
Laivamatkalle voit varata myös hytin lisämaksusta.

Ravintolat ja kahvilat

Delight Buffetissa nautit runsaan buffetin herkuista. Lounaalla ja illallisella (lähdöt alkaen klo 13) virvoitusjuomat, kahvi, tee, olut ja viini hanoista sisältyy hintaan.
The Chef’s Kitchen -ravintolassa saat jokaisen makuun sopivaa herkuteltavaa. Kokit valmistelevat lämpimiä ruokia avokeittiössä asiakkaiden nähtävillä. Tarjolla on rentoa tunnelmaa ja kohtuullisia hintoja.
Fast Lane -ravintola on paras valinta niille, jotka haluavat jotain herkullista nopeasti. Täällä nautit helposti raikkaat salaatit, maukkaat lihapullat tai luksus-hodarit.
Burger King tarjoaa maukkaita hampurilaisia tuoreista raaka-aineista.
Kahvilana Coffee & Co, joka tarjoaa korkealaatuista Starbucks 100 % Arabica -kahvia sekä Tazo® teetä.
Tyylikäs Victory Bar sekä suuri ja avoin Sea Pub tarjoavat juomia aikuiseen makuun.

Lapsille
Lasten valtakuntaa on leikkihuone, jossa voi leikkiä, katsoa piirroselokuvia tai pelata Play Stationilla.

Ostokset
Itämeren suurimmasta Traveller Superstore -myymälästä löydät juomat, makeiset ja tupakkatuotteet sekä teet merkkiostoksia, mm. Kiehl´s, Vagabond, Vans, Guess, Superdry, Tommy Hilfiger.
Lobby Shop -kioskista noudat nopeasti tarvikkeet ja ruoka- ja juomatuotteet.
Kokousmatkailijoille

Kokoustilat Business Loungessa, 12 hengen Vip Room -kokoustila lisämaksusta.

Hyvä tietää – Tallinna

Ennen matkaa

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi tai uudenmallinen henkilökortti. Myös kaikki lapset tarvitsevat oman passin. 

Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg / matkustaja.

Ikäraja päiväristeilyllä 15 vuotta. Yön yli kestävät risteily- ja hotellimatkat 18v joka päivä. 

 • 0-17 –vuotias saa matkustaa:
  · Huoltajan* seurassa
  · Huoltajan* valtuuttaman perheenjäsenen** tai huoltajan valtuuttaman vähintään 25-vuotiaan valvojan*** seurassa, jolloin huoltajan allekirjoittama matkustuslupa on oltava mukana matkalla
 • Jos kyseessä valvoja, on valvojan täytettävä valvojalomake
 • Yksi valvoja/hytti

Lue lisää ikärajoista. 

Yleistä Tallinnasta ja Virosta

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Matkaa Helsingistä Tallinnaan on vain n. 80 km. Tallinnan pinta-ala on 159,2 km² (koko Viron 45 227 km²). Tallinnassa on asukkaita 440 112 (2018). Virolaisia 52,5 %, venäläisiä 38,5%, ukrainalaisia 3,7%, valkovenäläisiä 2,0%. Viron virallinen kieli on viro. Venäjää, suomea, englantia ja saksaa käytetään Tallinnassa myös paljon.

Hieman historian havinaa

Sana “Tallinna” tarkoittaa “tanskalaisten kaupunkia” tai alun perin oikeastaan “Tanskanlinnaa” (Taani linn). Nimitys on oikeutettu, sillä vuonna 1219 tanskalaiset valloittivat nykyisellä Toompealla sijainneen linnoituksen ja sitä ympäröivät alueet. Valloittajakuningas oli nimeltään Valdemar Sejr. Tanskalaiset saivat haltuunsa myös koko Pohjois-Eestin alueen 1220-luvun alussa. Tosin ristiritarit hallitsivat Tallinnaa välikauden 1227-1236, mutta muuten tanskalaisvalta kesti yhteensä yli 100 vuotta.

Valuutta

Viron valuutta on Euro.

Luottokortit 

Yleisimmät luottokortit, kuten Visa ja Mastercard/Eurocard jne. hyväksytään useimmissa hotelleissa, ravintoloissa ja kaupoissa. 

Pankkien aukioloajat

Viron suurimmat pankit ovat Swedbank, SEB Pank, Danske Bank, Nordea Bank Pankkiautomaateista voidaan nostaa rahaa kaikilla yleisimmillä kansainvälisillä pankki- ja luottokorteilla. Pankit ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 17.00/18.00. Useimmat pankkikonttorit ovat kiinni lauantaisin ja sunnuntaisin.

Hotellimatkoilla

Hotellihuoneet ovat asiakkaiden käytössä pääsääntöisesti tulopäivänä klo 14.00 jälkeen ja huone tulee lunastaa klo 18.00 mennessä. Kansainvälisen käytännön mukaan huone on luovutettava lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00 mennessä.

Soittaminen

Puhelut Virossa: Viron maatunnus on +372. Valitse +372, suuntanumero ja vastaanottajan numero.
Puhelut Virosta: Valitse 00 + maatunnus + suuntanumero + vastaanottajan numero.
Mikäli haluat soittaa virolaiseen puhelinnumeroon, valitse ensin 0, sitten suuntanumero ja sitten vastaanottajan numero

Sää

Virossa on yleensä suhteellisen kylmä talvi, viileä ja vähäsateinen kevät, melko lämmin kesä ja pitkä, sateinen syksy. Joskus kesäisin lämpötila kipuaa viikoiksi 30 asteeseen ja kesäisen lämmin sää saattaa jatkua lokakuun puoliväliinkin saakka.

Keskilämpötila heinäkuussa 16°C
Keskilämpötila helmikuussa -9°C
Tallinnan sää internetissä: www.weather.ee/tallinn

Viron aika

Viro kuuluu Itä-Euroopan aikavyöhykkeeseen, samaan johon Suomikin.

Vesijohtovesi

Virossa vesi on turvallista, mutta sen kalkkiseen makuun tottuminen voi viedä oman aikansa. Tämän vuoksi hanavettä ei tarjoilla ravintoloissa suomalaiseen tyyliin.

Lääkäripalvelut

Erityisiä rokotteita tai terveystodistuksia Viroon saapuva henkilö ei tarvitse. Sairausvakuutus on vapaaehtoista.

Apteekit ovat tavallisesti avoinna klo 9.00-18.00, lauantaisin noin kello neljään. Suurten ostoskeskusten apteekit palvelevat myöhempään ja ovat auki myös sunnuntaisin.

Yleinen hätänumero on 112.

Turvallisuus

Turvallisuusasioissa pätevät Virossa samat ohjeet kuin missä tahansa muuallakin: käytä järkeäsi, pysy valppaana, katso mitä ja kenen kanssa juot, älä harhaile oudoilla kulmilla yksin pimeään aikaan. Taskuvarkaiden varalta kannattaa lompakot pitää pois takataskuista ja käsilaukusta pitää tiukasti kiinni.

Poliisi

Soita ilmaiseksi mistä tahansa numerosta: 112.

Viisumimääräykset

Viroon saapuvalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva passi tai EU:n virallinen henkilökortti (sirukortti). Useiden maiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia Viroon.

Lisätietoja Viron viisumimääräyksistä löydät esim. Viron Suomen-suurlähetystön internet-sivulta www.estemb.fi

Tulli

Matkailijoita koskevista Viron tullimääräyksistä saat tietoja osoitteesta www.customs.ee

Kansalliset juhlapäivät, jolloin suurin osa pankeista, kaupoista ja virastoista on kiinni.

 • 1.1. uudenvuodenpäivä
 • 24.2. itsenäisyyspäivä
 • 14.3. äidinkielenpäivä
 • pitkäperjantai
 • 1. pääsiäispäivä
 • 1.5. vappu
 • 23.6. voitonpäivä (vuoden 1919 Võnnun taistelun muistopäivä)
 • 24.6. juhannus
 • 20.8 uudelleen itsenäistymisen päivä
 • 24.-26.12. joulu

Lisäpalvelut – ateriat ja matkustusluokat

Voit halutessasi ostaa itsellesi erikoispalvelun matkallesi. Hinnat on esitetty eur/hlö/suunta.

Ateriat

Saat ateriat edullisemmin etukäteen ostettuna ja samalla varmistat paikkasi haluamallesi kattaukselle.

Myöhäinen aamiainen
Megastar 10.30  
Buffet €
/ hlö
Aikuinen 17,50 € 26 €
Nuori 12-17 v  10 € 13 €
Lapsi 6-11 v 8 € 9 €

Hinnat voimassa kun ateria ostetaan etukäteen.
Lasten 0-5 v ateriat veloituksetta.
Aamiaisbuffet-hintaan sisältyvät vesi, virvokkeet ja kahvi.
Buffet-hintaan sisältyvät ruokajuomat (vesi, virvokkeet ja kahvi) ja alkoholilliset (olut, viini) ruokajuomat klo 13 lähdöistä alkaen.

Business Lounge 

Voit halutessasi ostaa itsellesi erikoispalvelun matkallasi. Business Lounge -palvelun hinta on 65 €/hlö/suunta. (0-5-vuotiaat veloituksetta. Lisämaksun osuudesta ei myönnetä alennuksia.).

Hintaan sisältyy ruokailu ruokajuomineen Tallink Star First -class luokassa valitulla laivamatkalla. ( meno / paluu )

Business Lounge on hiljainen, tyylikäs ja kauniisti suunniteltu alue liikematkustajille kannella 8. Premium wifi -palvelun lisäksi siellä on sanomalehtiä, kylmien ja lämpimien ruokien tarjoilu ja laaja valikoima juomia sekä sähkölaitteiden latauspisteitä. Lisäksi autolla matkustaville Business Loungen hintaan kuuluu Priority Car -palvelu

Confort Lounge

Comfort Lounge on kannella 8 sijaitseva mukava erillinen alue, jossa on tarjolla valikoima välipaloja, alkoholittomia juomia ja sanomalehtiä. Comfort Loungessa on myös mahdollisuus katsoa TV:tä sekä käyttää wifiä ja sähkölaitteiden latauspisteitä. Pienestä lisämaksusta nautit rauhallisen Comfort Loungen mukavuuksista.

Comfort Lounge -luokan lisämaksu on 24 € / hlö / suunta.

Hintaan sisältyy: juustoa ja kinkkua sandwicheja varten, keksejä, pieniä leivonnaisia, dippivihanneksia, makeisia, kahvi/tee ja virvoitusjuomia.
Lisämaksusta: alkoholipitoiset juomat, muut ruoat.

Hytit

Voit varata ennakkoon hytin matkaa varten. Matkustajahyttejä on sekä ikkunallisia A-hyttejä että ikkunattomia B-hyttejä. Kaikissa hyteissä on wc ja suihku. Invalidihyttejä on kaksi kappaletta.

A-luokka suunta 35 €
B-luokka suunta 30 €