Viipuri

Kaupunki lähellä suomalaisten sydäntä
Alk. Kysy tarjoustamme!

Viipuri

Viipuri on noussut uuteen kukoistukseensa viimeisen vuosikymmenen aikana. Kaupunkia on remontoitu paljon ja siltikin matka Viipuriin on kuin aikamatka menneeseen Suomeen. Erityisesti Jugend- ja funkkistyylisuuntaukset näkyvät vahvana Viipurissa, mikä on omaleimaista myös Helsingissä. Toisaalla upeat, koristeelliset rapatut talot ja toisaalla funktionaaliset rakennukset, kuten Alvar Aallon kirjasto. Aallon kirjasto on remontoitu loistoonsa ja se onkin oiva käyntikohde Viipurin matkalla. Kirjaston sisätilat lumoavat luonnonvalollaan ja kirjaston upea arkkitehtuuri näyttää muuttuvan yhtä matkaa valaistuksen kanssa.

Viipurin linna on toinen tärkeä nähtävyys.  Se sijaitsee pienellä kalliosaarella ja sen värikäs historia kiehtoo ja kauhistuttaa. Linnavierailun kohokohta on nouseminen torniin ihailemaan maisemia.

Torkkelinpuistossa sijaitsee upea, uudelleen rakennettu Espilä-ravintola. Ravintolassa voi nauttia lounaan tai illallisen ja jos arkkitehtuuri tuntuu tutulta, se ei ole ihme. Viitteet Helsingin Esplanadin puiston Kappeli-ravintolaan ovat ilmeiset. Muista käyntikohteista voi ehdottomasti nostaa esiin Ravintola ja olutpanimo Korsin, jonka panimokierroksella pääsee tutustumaan oluenpanemisen saloihin unohtamatta tietenkään oluttastingiä.

Sähköisellä e-viisumilla Viipurin matka on helppo ja vaivaton toteuttaa. Matka voi olla yhdestä kahteen yötä, jolloin yöpyminen esimerkiksi viehättävässä Hotelli Victoriassa.

Kysy tarjoustamme ryhmällesi:
Ryhmä- ja kokousmyynti
p. 0207 509 519 (arkisin klo 9-16)
Ryhmat@LehtimakiGroup.fi