Tuuri ja Ähtäri Zoo

Näe pandat ja Suomen suurin tavaratalo!
Alk. Kysy tarjoustamme!

Tuuri ja Ähtärin pandat

Yhdistä päivän retkeen kaksi täysin erilaista kohdetta: Ähtäri Zoossa tapaat ihanat pandat ja muut eläimet ja Keskisen kyläkaupassa pääset tekemään ostoksia Suomen suurimmasta tavaratalosta.

Ähtärin eläinpuisto on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto. Puistossa on noin 60 eri eläinlajia, joista tunnetuimmat, isopandat Lumi ja Pyry keräävät ihailijoita pitkänkin matkan takaa. Ähtäri Zoo -eläinpuisto sijaitsee pienessä Inhan kylässä ja siellä käy vuosittain noin 150 000 vierailijaa.

Suomen suurin tavaratalo Keskisen kyläkauppa sijaitsee Tuurissa, Etelä-Pohjanmaalla reilun 500 asukkaan kylässä. Pikkuruinen kyläkauppa on kasvanut huimasti vuosien varrella sekä kooltaan että valikoimaltaan ja kerännyt samalla ympärilleen kokonaisen kauppakylän: Tuurin alueella toimii yli 60 yritystä. Niiden joukossa on muun muassa ravintoloita, kenkäkauppoja, vaateliikkeitä, autoliikkeitä, Alko, apteekki, kultasepänliike, silmälasiliike, lääkäriasema, minigolfrata sekä labyrinttimaailma. Kyläkaupan valikoimissa on yli 250 000 tuotetta, joiden joukosta löytyy jokaiselle jotain.

Tervetuloa elämysmatkalle Etelä-Pohjanmaalle!

Kysy tarjoustamme ryhmällesi:

Ryhmä- ja kokousmyynti
p. 0207 509 519
Ryhmat@LehtimakiGroup.fi

Kuvat: Ähtäri Zoo, Timo Ahopelto, Tuuri