Päivä Riiassa -risteily kesällä 2021

Lähdöt joka toinen päivä 30.4.2021 alkaen!
Alk. 58 €/C-hytti

Päivä Riiassa -risteily

Isabelle risteilee Helsingistä Riikaan ajalla 30.4.-30.8.2021.
Lähdöt Helsingistä joka toinen päivä.

Baltian Pariisissa, upeassa Riian kaupungissa, sinulla on lähes kuusi tuntia aikaa tehdä mitä haluat. Osallistu kaupunkikiertoajelulle, vieraile museoissa, ihastele arkkitehtuuria ja fiilistele upean Vanhankaupungin tunnelmaa.

Hinta sisältää:

 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • Laivan runsaan viihdetarjonnan sekä meno- että paluumatkalla

Varattavissa lisämaksusta:

 • Ateriat laivalla
 • Retket (retkivaihtoehdot ja hinnat vahvistuvat myöhemmin)

Nauti täydellisestä lomasta Itämeren aalloilla!

Matkaohjelma

Omatoimisesti satamaan tulevat matkustajat saavat laivaliput Tallinkin lähtöselvityksestä, Länsisatama T1, lähtöpäivänä klo 13.45 alkaen.
Huom! Muista passi/poliisin myöntämä henkilökortti mukaan!

1. matkapäivä

 •  Isabelle lähtee klo 16.00 Helsingin Länsisatamasta, T1
 •  Ilta ja yö aikaa nauttia laivan monipuolisista palveluista.

2. matkapäivä

 • Laiva saapuu Riikaan paikallista aikaa klo 10.30
 • Koko päivä aikaa tutustua kaupungin monipuolisiin nähtävyyksiin
 • Laiva lähtee paluumatkalle Riiasta paikallista aikaa klo 16.30

3. matkapäivä

 • Aamu vielä aikaa nauttia laivan herkuista ja tax free-ostoksista
 • Klo 11.15 saapuminen Helsinkiin, Länsisatama T1

 

Isabelle

Ruoka ja juoma

Grande Buffetissa (kansi 8) herkuttelet sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi! Nyt nautit herkullisesta valikoimasta, johon kuuluu mm. sushia (ei lounaalla) ja valmiita annospaloja. Jonojakaan ei juuri synny, koska löydät nyt useampia ruokapisteitä eikä sinun myöskään tarvitse välittää ruokajärjestyksestä – aloita vaikka lämpimistä ruoista. Herkullisista jälkiruoista nautit kahvin tai teen kera. Perheen pienimmille on erillinen lasten buffet.
The Dining Room on mukava ravintola, jonka ruokalistalla on niin à la carte -klassikoita kuin venäläisiä erikoisuuksia. Alku- ja jälkiruokapöydästä löydät herkkuja joka makuun ja laajasta Tallinkin viinivalikoimasta valitset ateriaasi sopivan viinin. Club One -kanta-asiakkaat saavat alennusta The Dining Room -ravintolan kolmen ruokalajin menusta. Erikoisaamiainen tarjoillaan The Dining Roomissa, joka sijaitsee kannella 8.
Kotoisan The Chef´s Kitchen -ravintolan rennossa ilmapiirissä voit herkutella ruokia Isabellen keittiömestarin luomalta ruokalistalta. Isabellen ravintolapäällikön kokoamalta viinilistalta löydät puolestaan jokaista annosta parhaiten täydentävän viinin. Ravintola sijaitsee kannella 8.
Tapas & Wine tarjoaan laajan valikoiman lämpimiä ja kylmiä tapas-annoksia sekä niihin sopivia viinejä ja oluita. Ravintola on auki myöhään yöhön ja sen löydät kannelta 8.
Jos kaipaat konstailematonta ruokaa, jonka saat eteesi nopeasti, Sea Side Cafén annokset selättävät nälkäsi varmasti. Kahvilassa kannella 7 tarjoillaan mm. voileipiä, kylmiä ja lämpimiä ruokia sekä salaatteja.
Poikkea Pubiin oluelle tai siiderille nauttimaan mukavasta seurasta ja rennosta ilmapiiristä. Iltaisin tunnelmaa nostattaa ikivihreitä lauluklassikkoja esittävä trubaduuri. Pub sijaitsee kannella 8.

Viihde

Nauti tanssista ja viihteestä Starlight Palace -yökerhossa kannella 8. Ravintolassa on myös kasino, jossa voit kokea pelaamisen jännitystä ja voittamisen riemua.
Club Heaven tanssittaa uusimpien listahittien sekä vanhojen kestosuosikkien vauhdittamana aamuyön tunneille. Club Heaven sijaitsee kannella 9.
Sky Barissa nautit juomista ja henkeäsalpaavista näkymistä Itämerelle loistavassa ilmapiirissä. Valikoi suosikkikappaleesi ja laula se karaokessa. Sky Bar sijaitsee kannella 11.

Ostokset

Supermarketissa on mahtava valikoima alkoholia, savukkeita ja makeisia – joista monia et löydä mistään muualta. Voit myös täyttää meikkipussisi ylellisillä tuoksuilla ja kosmetiikkatuotteilla edullisin hinnoin. Valikoimissa on lisäksi lastentuotteita kuten leluja ja vaatteita sekä mieliinpainuvia matkamuistoja Ruotsista ja Latviasta. Myymälä sijaitsee kannella 7.

Hyvää oloa ja hemmottelua

Rentoudu ja nauti löylyistä saunaosastolla kannella 6. Saunaosastolta löytyy 4 erilaista saunaa, poreallas sekä allasbaari. Yhdessä saunoista löytyy jopa merinäköala!
Saunalipun hinnat:

 • 5 € / aikuinen / 1,5 h.
 • 3 € / 6-17v. / tunti.
 • alle 6v. veloituksetta.
 • Hintaan sisältyy saunan ja porealtaiden käyttö 1,5 h, pyyhkeen lainaus ja pukukaapin käyttö (lukittava).
 • Saunalippu ostetaan etukäteen matkavarauksen yhteydessä tai saunaosastolta.
 • Saunalippujen hinnat ovat samat etukäteen ja laivalta ostettuna.

Voit myös varata ryhmäsaunan yksityiskäyttöön enintään 8 henkilölle (35,90 €/1h, lisätunnit 27,10 €/h).
Club One -kanta-asiakkaille 10 % alennus saunan sisäänpääsystä tai ryhmäsaunasta.

Hera-kauneushoitola
Nauti rentouttavista kauneushoidoista, esim. hieronnasta, kasvohoidosta tai jalkahoidosta. Hoidot varataan suoraan laivalta.

Hytit

SUITE
Valoisa 34 m2 sviitti kahdelle hengelle kannella 9. Olohuoneessa on sohvaryhmä ja makuuhuoneessa parivuode, lisäksi wc/suihku. Varusteluun kuuluu TV, radio, sisäpuhelin, ilmastointi, hiustenkuivaaja ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin virvokkeet sisältyvät hintaan.

JUNIOR SUITE
Valoisa 16 m2 hytti kahdelle hengelle kannella 9. Hyteissä on isot ikkunat, parivuode, wc/suihku, TV, radio, sisäpuhelin, ilmastointi, hiustenkuivaaja ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin virvokkeet sisältyvät hintaan.

DELUXE
Miellyttävä ikkunallinen 11,3 m2 hytti kahdelle hengelle kannella 9. Hyteissä on parivuode, wc/suihku, TV, radio, ilmastointi, hiustenkuivaaja ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin virvokkeet sisältyvät hintaan.
A-HYTTI
Miellyttävä ikkunallinen 8,4 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5 ja 6. Hyteissä on wc/suihku, radio ja ilmastointi. A-luokan hyttejä on saatavilla myös allergikoille sekä liikuntarajoitteisille.

B PREMIUM
Juuri uusittu hytti 1-2 hengelle kannella 9. Hyteissä on parivuode, wc/suihku ja hiustenkuivaaja.

B-HYTTI
Miellyttävä ikkunaton 8,4 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5, 6, 7 ja 9. Hyteissä on wc/suihku, radio ja ilmastointi. B-luokan hyttejä on saatavilla myös allergikoille sekä liikuntarajoitteisille.

B2-HYTTI
Mukava ikkunaton 7 m2 hytti kahdelle hengelle kansilla 5, 6 ja 9. Hyteissä on vuoteet päällekkäin sekä wc/suihku, radio ja ilmastointi.

C-HYTTI
Ikkunaton 8,4 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 2. Hyteissä on wc/suihku, radio ja ilmastointi.

ERIKOISHYTIT
Kannella 5 sijaitsee kaksi ikkunallista A2-hyttiä ja kaksi ikkunatonta B2-hyttiä, jotka on suunniteltu liikuntaesteisille.

 

Riika – Hyvä tietää!

PASSIN TAI HENKILÖKORTIN TIETOJEN ILMOITTAMINEN RIIAN LAIVAMATKOILLA 20.5.2019 ALKAEN

Latvian viranomaisten mukaan kaikkien laivamatkustajien on ilmoitettava alla olevat passiin tai Id-korttiin liittyvät tiedot laivayhtiölle.

Sääntö on voimassa 20.5.2019 alkaen tehtäviin matkoihin, kun lähtö on Riiasta tai saapuminen on Riikaan.

 • Passi tai ID-kortti; asiakirjan tyyppi (ID Doc. Type)
 • Maa, jossa myönnetty (ID Doc. Country)
 • Passin/henkilökortin myöntämispäivä ja voimassaolo (ID Expiration Date)
 • Passin tai ID-kortin numero (ID Document Number)

Pyydämme ilmoittamaan em. tiedot nimilistalla, jotta varaus voidaan lähtöselvittää. Jos olette toimittaneet kyseisille lähdöille jo nimilistoja, niin pyydämme toimittamaan meille vielä nämä pyydetyt tiedot jokaisen matkustajan osalta.

Huomioittehan, että jos matkustajalle ilmoitetaan nimilistalla passin numero, tulee hänellä olla kyseinen asiakirja mukana. Asiakirjan ja varauksen tietojen on täsmättävä kaikin puolin.